tente fiyatlari ve modelleri balkon

Ev ve ofiste kullanılan 2022 balkon tente modelleri arasında kendi ihtiyaçlarınıza uygun olan tasarımları bulabilirsiniz. Her türlü boyuttaki balkona uyumlu bir şekilde kurulabilen bu tentelerin montajı ve kullanımı son derece basittir. Pratik şekilde her balkonda yer alan bu tentelere en uygun fiyatlarla ulaşmak için kapsamlı bir fiyat araştırması yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan tentelerin imalatında kullanılan malzemelere göre fiyatlarında değişiklik görülebilir. Her ihtiyaca hitap eden ve birbirinden farklı materyallerden üretilen tenteler sayesinde balkonda istenilen yaşam alanı rahatlıkla kurulabilir.

Çift Açılır Balkon Tente Modelleri 

Kaliteli materyalden üretilen ve en çok satan tente modelleri arasında çift açılır tenteler yer alır. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilen bu tentelerde metrekare ölçüsü alınmakla birlikte isteğe bağlı boyutlarda üretim yapılabilmektedir. Balkonda hem şık hem de işlevsel bir özelliğe sahip olan çift açılır tentelerin ortalama fiyatı 2760 TL’den başlamaktadır. Balkonun genişliğine göre tentenin kaç metrekare boyutta olacağı belirlendikten sonra toplam maliyet hesaplaması yapılabilir. Çift açılır özellikli olduğu için bu tenteler balkonda konforlu bir yaşam alanı elde etmenizi sağlar. Yağmur ve güneş ışınlarına karşı ekstra dayanıklı kumaş kalitesi ile uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir.

Pergola Tente Modelleri 

Kullanışlı ve estetik tasarımlı tente çeşitleri arasında pergola tente modelleri de bulunmaktadır. Özellikle geniş alana sahip balkonlarda tercih edilen bu model son derece işlevseldir. Kaliteli malzemeden üretilen pergola tentenin metrekare fiyatı ortalama 1150 TL civarında ücretlendirilmektedir. Balkonda konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı kurmak isteyen herkes bu tenteleri gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Pergola tentenin açılma ve kapama mekanizması son derece pratik olduğu için kullanım kolaylığı sağlar. Her boyuttaki balkon ve terasa uyumlu olarak üretilen ve kolayca monte edilebilen pergola tente modelleri arasında yenilikçi tasarımlara ulaşabilirsiniz.

Mafsallı Tente Modelleri 

Yeni yılın en çok tercih edilen tente çeşitleri arasında mafsallı tente modelleri de yer alır. Geleneksel tarzda kullanım avantajı sunan bu tenteler, düşük maliyetli olduğu için oldukça popülerdir. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanabileceğiniz tentelerde mafsallı sistem sayesinde açma kapama işlemi son derece pratiktir. Bu tentelerin kumaş kalitesi yüksek olduğu için yaz kış demeden dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Balkonda keyifli bir yaşam alanı kurmak isteyenler için çok sayıda 2022 balkon tente modelleri satış sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*